Dagmāra Beitnere-Le Galla darba vizītē apmeklēs Poliju

(04.04.2022.)

Saeimas priekšsēdētājas biedre Dagmāra Beitnere-Le Galla līdz 6.aprīlim uzturēsies darba vizītē Polijas galvaspilsētā Varšavā. Vizītes mērķis ir stiprināt abu valstu sadarbību laikā, kad Krievija īsteno agresiju Ukrainā, tostarp pārrunājot jautājumus, kas saistīti ar enerģētisko neatkarību un informatīvās telpas stiprināšanu.

Vizītes ietvaros Saeimas priekšsēdētājas biedre tiksies ar Polijas Republikas Seima maršali Elžbetu Viteku (Elżbieta Witek), kā arī Polijas Seima vicemaršalu Rišardu Terlecku (Ryszard Terlecki).

D.Beitnere-Le Galla tiksies arī ar Polijas-Latvijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāju Robertu Telusu (Robert Telus).

Tāpat Varšavā Saeimas priekšsēdētājas biedrei paredzēta tikšanās ar Polijas parlamenta Aizsardzības komisijas, Enerģētikas, klimata un valsts aktīvu komisijas, kā arī Kultūras un mediju komisijas vadību.

Saeimas priekšsēdētājas biedre vizītē devusies kopā ar Baltijas Asamblejas Ekonomikas, enerģētikas un inovāciju komisijas vadītāju Reini Znotiņu un Polijā uzturas pēc R.Terlecka ielūguma.

 

Saeimas Preses dienests

Sestdien, 27.aprīlī