Deputāti ar EK komisāru tiesiskuma jautājumos spriedīs par šīs jomas aktualitātēm Eiropā un Latvijā

(07.05.2021.)

Saeimas Eiropas lietu komisijas deputāti pirmdien, 10.maijā, pulksten 10.00 sēdē attālināti tiksies ar Eiropas Komisijas (EK) komisāru tiesiskuma jautājumos Didjē Reindersu (Didier Reynders), lai apspriestu tiesiskuma situāciju un šīs jomas aktualitātes Eiropā un Latvijā.

Tikšanās laikā plānots pārrunāt EK ziņojumu par tiesiskuma situāciju Eiropas Savienībā (ES) un Latvijā, tieslietu sistēmas digitalizāciju ES, ņemot vērā vīrusa pandēmijas ietekmi, kā arī Eiropas Prokuratūras izveidi un patērētāju tiesību aizsardzības jautājumus, informē komisijas priekšsēdētāja Vita Anda Tērauda.

Eiropas lietu komisija uz attālināto tikšanos ar EK komisāru aicinājusi arī deputātus no Saeimas Juridiskās komisijas, Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas un Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas. 

Mediju ievērībai:

Saeimā akreditētajiem plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem ir iespēja sēdei sekot līdzi attālināti. Lai varētu sekot līdzi sēdes norisei, lūdzam laikus (vismaz vienu stundu pirms sēdes sākuma) vērsties Saeimas Preses dienestā, rakstot e-pastu uz prese@saeima.lv un vaicājot pēc piekļuves koda. Jānorāda savs vārds un uzvārds, kā arī pārstāvētais medijs. Piekļuves kods tiks nosūtīts uz e-pasta adresi neilgi pirms plānotā sēdes sākuma.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 26.aprīlī
09:00  11. Jauniešu Saeima