Deputāti skatīs ziņojumu par administratīvā sloga mazināšanas pasākumiem nekustamo īpašumu attīstības jomā

(25.03.2024.)

Lai iepazītos ar pasākumiem, kādi plānoti administratīvā sloga mazināšanai nekustamo īpašumu attīstības jomā, Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas deputāti otrdien, 26.martā, skatīs Valsts kancelejas un Ekonomikas ministrijas sagatavoto ziņojumu. 

“Pagājušā gada oktobrī komisija uzdeva atbildīgajām institūcijām līdz 1.martam sagatavot piedāvājumu un konkrēti īstenojamus risinājumus, lai atvieglotu administratīvās procedūras uzņēmējiem būvniecībā. Rīt komisijas sēdē iepazīsimies, kā uzdevums izpildīts, kādi uzlabojumi paredzēti un cik efektīvi tos plānots ieviest,” pirms sēdes norāda Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētājs Oļegs Burovs. 

Komisijas sēdē aicināti piedalīties pārstāvji no Valsts kancelejas, Ekonomikas ministrijas, Tieslietu ministrijas, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Lielo pilsētu asociācijas, Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Arhitektu savienības, Latvijas Būvinženieru savienības, Ārvalstu investoru padomes Latvijā. 

Komisijas sēde otrdien, 26.martā, notiks 308.telpā, Jēkaba ielā 16, pulksten 10.00.

 

Saeimas Preses dienests

Sestdien, 27.aprīlī