Saeimā rīt iesniegs 2021.gada valsts budžeta projektu

(13.10.2020.)

Trešdien, 14.oktobrī, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece no finanšu ministra Jāņa Reira saņems 2021.gada valsts budžeta likumprojektu, vidēja termiņa budžeta ietvara 2021., 2022. un 2023.gadam likumprojektu un likumprojektus, kas saistīti ar budžetu. Budžeta portfeļa tradicionālajā iesniegšanas pasākumā piedalīsies arī Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētājs Mārtiņš Bondars.

Budžeta projekta iesniegšanas pasākums notiks pulksten 9.00 Saeimas nama Lielajā vestibilā, Rīgā, Jēkaba ielā 11. Savukārt pulksten 9.40 plānots preses brīfings, kurā piedalīsies I.Mūrniece, M.Bondars un J.Reirs. Pasākuma abas daļas tiešsaistē varēs vērot arī Saeimas Facebook kontā.

Mediju ievērībai:

Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī, mediju pārstāvji aicināti izvērtēt nepieciešamību apmeklēt pasākumu klātienē. Lūgums katram plašsaziņas līdzeklim deleģēt darbam pasākumā ne vairāk kā vienu reportieri, fotogrāfu un operatoru.

Mediju pārstāvji aicināti ierasties Saeimas nama Lielajā vestibilā līdz pulksten 8.50. Ierodoties Saeimā, lūdzam rēķināties ar laiku drošības pārbaudei.

Lūdzam TV operatorus ņemt līdzi atbilstošus vadus, lai saslēgtu kameras ar audiosignāla distribūcijas iekārtām. Lielajā vestibilā tiks nodrošinātas XLR audio pieslēguma ligzdas.

Pasākuma dalībnieki aicināti ievērot epidemioloģiskās drošības prasības, kā arī ievērot divu metru savstarpējo distanci un lietot sejas maskas vai aizsegus. Saeimas namā pieejami arī dezinfekcijas līdzekļi.

Nav atļauts Saeimu apmeklēt gadījumā, ja Jums ir noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai ir kādas elpceļu slimības pazīmes, piemēram, paaugstināta temperatūra, klepus, rīkles iekaisums, elpas trūkums.

Mediju pārstāvjus, kuriem nav pastāvīgās akreditācijas darbam Saeimā, pasākuma atspoguļošanai lūdzam pieteikties, rakstot e-pastu prese@saeima.lv vai zvanot 67087244.

 

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 26.aprīlī
09:00  11. Jauniešu Saeima