Saeimas ziņas

Zanda Kalniņa-Lukaševica ASV biznesa delegācijai: Latvija ir izcila vieta investīcijām
Saeimas priekšsēdētājas biedre Zanda Kalniņa-Lukaševica piektdien, 26.jūlijā, parlamentā uzņēma Amerikas Savienoto Valstu (ASV) Kalifornijas pavalsts finanšu ministri Fionu Ma (Fiona Ma) un biznesa delegāciju. Sarunā lielākā uzmanība tika pievērsta Latvijas augstajai starptautiskajai konkurētspējai un biznesa vides pievilcībai investīcijām, kā arī spējai pielāgoties mainīgajai starptautiskai situācijai un stiprināt Latvijas drošību un ekonomisko noturību.
Saeimas priekšsēdētāja parlamentā tiekas ar Izraēlas, Francijas un Vācijas vēstniekiem
Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa ceturtdien, 25. jūlijā, parlamentā tikās ar Izraēlas, Francijas un Vācijas vēstniekiem. Vēstnieki bija ieradušies atvadu vizītēs.
Saeimas priekšsēdētāja ukraiņu bērniem no frontes rajoniem: mūs vieno mīlestība un mūsu sirdis ir kopā ar jums
“Mīlestība ir tā, kas mūs vieno, un tā ir spēks, kas palīdz pārvarēt visgrūtākos brīžus. Jūs esat piedzīvojuši daudz smaga, un mūsu sirdis ir kopā ar jums. Nav svešu bērnu, nav svešu nelaimju. Mēs esam kopā, lai apliecinātu, ka esam vienoti un gatavi viens otru atbalstīt,” sacīja Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa, ceturtdien, 25.jūlijā, Saeimas namā uzņemot ukraiņu bērnus no Ukrainas frontes rajoniem, kas vasaras nometnēs Latvijā atgūstas no piedzīvotajām kara šausmām. 
Saeima apstiprina deputāta mandātu Jurģim Klotiņam un Ilzei Stobovai
Saeima ceturtdien, 25.jūlijā, apstiprināja 14. Saeimas deputāta mandātu Jurģim Klotiņam un Ilzei Stobovai. 
Saeima ceturtdien sanāks uz ārkārtas sesijas sēdi
Saeimas deputāti ceturtdien, 25.jūlijā, sanāks uz ārkārtas sesijas sēdi. 
Mandātu komisija: deputāta mandātu plānots apstiprināt Jurģim Klotiņam un Ilzei Stobovai
Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija piektdien, 19.jūlijā, nolēma virzīt izskatīšanai Saeimā lēmuma projektus par 14.Saeimas deputāta pilnvaru apstiprināšanu Jurģim Klotiņam un Ilzei Stobovai. 
In memoriam Ingrīda Latimira
13.jūlijā mūžībā devusies 8. Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Latimira (bij. Ūdre).  
In memoriam Jānis Straume
10.jūlijā mūžībā devies vairāku Latvijas Republikas Saeimas sasaukumu deputāts, 7.Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume.
Darbu sāk parlamentārās izmeklēšanas komisija par “Rail Baltica” projekta īstenošanu
Ceturtdien, 11.jūlijā, uz sēdi pulcēsies un par darba uzdevumiem lems parlamentārās izmeklēšanas komisija par “Rail Baltica” projekta īstenošanu.
Daiga Mieriņa Vašingtonā: no NATO samita sagaidām apņēmību un vienotību pret Krievijas agresiju
No NATO samita mēs sagaidām sabiedroto apņēmību un vienotību pret Krievijas agresiju. To, ASV galvaspilsētā Vašingtonā uzrunājot NATO dalībvalstu parlamentu spīkerus, otrdien, 9.jūlijā, pauda Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa. NATO samita priekšvakarā Vašingtonā pulcējušies dalībvalstu parlamentu spīkeri, lai paustu nostāju transatlantiskās drošības jautājumos un runātu par atbalstu Ukrainai.
Sestdien, 27.jūlijā