Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze tiekas ar Gruzijas valsts kontroles komitejas priekšsēdētāju (foto)

(17.06.2010.)

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze ceturtdien, 17.jūnijā, tikās ar Gruzijas valsts kontroles komitejas priekšsēdētāju Levanu Bezašvili (Levan Bezhashvili).

Sveicot Gruzijas valsts kontroles vadītāju Saeimā, G.Daudze Latvijas un Gruzijas divpusējās attiecības raksturoja kā konstruktīvas un draudzīgas. „Esmu pārliecināts, ka arī šī vizīte sniegs labu pienesumu mūsu valstu sadarbības tālākā padziļināšanā,” teica Saeimas priekšsēdētājs. Arī L.Bezašvili uzsvēra, ka attiecības starp abām valstīm un to tautām veidojušās īpaši tuvas un ciešas.

Gruzijas valsts kontroles vadītājs Latvijā ieradies pieredzes apmaiņas vizītē, lai iepazītos ar Latvijas Valsts kontroles darbu. Tikšanās laikā Saeimā īpaša uzmanība veltīta mūsu valsts parlamenta pieredzei, sadarbojoties ar Valsts kontroli. G.Daudze sniedza ieskatu šīs sadarbības pamatprincipos, informējot, ka tā tiek realizēta ar Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas palīdzību.

„Ar Valsts kontroli Saeimai izveidojusies ļoti sekmīga un konstruktīva sadarbība, kas ar katru gadu pilnveidojas. Valsts kontrole Saeimai sniegusi daudz konstruktīvu priekšlikumu, kas lieti noderējuši valsts pārvaldes uzlabošanā un strukturālo reformu procesā,” teica G.Daudze.    


Fotogrāfijas no tikšanās pieejamas: www.flickr.com/photos/saeima/sets/72157624294491016/
Izmantojot materiālus, atsauce uz Saeimas Kanceleju obligāta.


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā