Informācija medijiem par 3.septembra Saeimas ārkārtas sēdi

(02.09.2020.)

Rīt, 3.septembrī, pulksten 9.00 notiks Saeimas ārkārtas sēde, uz kuru deputāti pulcēsies parlamenta Sēžu zālē, un mediju pārstāvji sēdes norisei varēs sekot klātienē, kā arī  tiešraidē parlamenta mājaslapā.

Ņemot vērā nepieciešamo piesardzību un medijiem pieejamā Saeimas Sēžu zāles deputātu un Viesu sektora pielāgošanu Covid-19 izplatības ierobežošanai, lūdzam plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus ar izpratni izturēties pret to, ka fotografēšanai un filmēšanai paredzētajās vietās aicināts vienlaikus uzturēties ne vairāk kā viens pārstāvis no katra medija.

Atgādinām, ka mediju pārstāvji 3.septembrī varēs uzturēties tikai Saeimas ēkā Jēkaba ielā 11.

Lai ierobežotu Covid-19 izplatību, aicinām ikvienu būt atbildīgam un stingri ievērot Saeimā noteiktās fiziskās distancēšanās un epidemioloģiskās drošības prasības, kā arī piesardzību. Tostarp aicinām Saeimas namā lietot sejas maskas vai sejas aizsegus.

Nav atļauts Saeimu apmeklēt gadījumā, ja jums ir noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai ir kādas elpceļu slimības pazīmes, piemēram, paaugstināta temperatūra, klepus, rīkles iekaisums, elpas trūkums.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt