Saeimas apmeklētāju ievērībai saistībā ar Covid-19 izplatību

(13.03.2020.)

Latvijā ir izsludināta ārkārtas situācija saistībā ar nepieciešamību ierobežot koronavīrusu Covid-19. Arī Saeimas Prezidijs ir lēmis par piesardzības pasākumiem saistībā ar vīrusa Covid-19 izplatību.

Rūpējoties par koronavīrusa izplatības ierobežošanu, visām personām, ieejot Saeimas ēkās, tiks veikta temperatūras mērīšana. Tāpat Saeimas apmeklētāji sardzes posteņos aicināti dezinficēt rokas. Lūdzam izprotoši izturēties pret ieviestajiem piesardzības pasākumiem! 

Saeimā jau līdz šim bija ieviesta virkne profilaktisku pasākumu, lai mazinātu vīrusa izplatīšanās risku. Katru dienu tiek veikta telpu uzkopšana un virsmu apstrāde ar Slimību profilakses un kontroles centra rekomendētajiem dezinfekcijas līdzekļiem, publiskajās vietās ar augstāko vīrusa inficēšanās risku (kafejnīcās, labierīcībās, policijas posteņos u.c.) ir izvietoti roku dezinfekcijas līdzekļi, pēc sanāksmēm ar lielu dalībnieku skaitu darba virsmas tiek apstrādātas ar dezinfekcijas līdzekļiem un regulāri vēdinātas telpas.

Ņemot vērā koronavīrusa Covid-19 izplatību un rekomendācijas tās ierobežošanai, Apmeklētāju un informācijas centrs līdz 14.aprīlim apmeklētājus nepieņem.

Saeimā rūpīgi tiek sekots līdzi aktuālajai notikumu attīstībai saistībā ar vīrusa izplatību, lai nepieciešamības gadījumā lemtu par jauniem pasākumiem apdraudējuma risku mazināšanai.

Ceturtdien, 25.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 25.aprīļa kārtējā sēde
10:30  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde
12:33  Publisko izdevumu un revīzijas komisijas sēde
17:00  2024.gada 25.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem