Saeimā viesojas Leidenas Universitātes studenti

(28.01.2014.)
Galerija

Otrdien, 28.janvārī, Saeimā viesojās Leidenas Universitātes politikas zinātnes studenti. Šajā Nīderlandes universitātē studējošie ik gadu viesojas pasaules valstu parlamentos, lai papildinātu zināšanas par kultūru un politiskajiem procesiem, kā arī klātienē iepazītos ar institūciju un politisko organizāciju darbu.

Latvijas parlamentā studenti tikās ar Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Ojāru Ēriku Kalniņu. „Ikreiz - gan iepriekš kā Latvijas vēstnieks, gan šobrīd kā Saeimas deputāts - esmu gandarīts tikties ar studentiem – jauniešiem, kuri nākotnē, iespējams, kļūs par līderiem ne vien savas valsts, bet arī pasaules mērogā. Ikviens no viņiem var kļūt arī par Latvijas parlamenta deputātu sadarbības partneri nākotnē,” uzsver O.Ē.Kalniņš.

Vienlaikus O.Ē.Kalniņš atzinīgi vērtē Nīderlandes studentu interesi par Latvijas parlamentu un ir gandarīts klātienē studentus iepazīstināt ar mūsu valsts parlamenta darbu, atbildot uz studentus interesējošiem jautājumiem.

Tāpat Leidenas Universitātes studenti Saeimā tikās ar Ārlietu komisijas deputātu Ati Lejiņu (Vienotība), kā arī Saeimas darbiniekiem, kuru darbs saistīts ar ārpolitiku.


Fotogrāfijas pieejamas: https://www.flickr.com/photos/saeima/sets/72157640250550903/
Izmantošanas noteikumi: https://www.saeima.lv/lv/autortiesibas

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 17.maijā
09:00  Eiropas lietu komisijas sēde
10:00  Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas sēde