Solvita Āboltiņa: Latvija ir tik liela un stipra, cik drosmīgi, zinoši un stipri savā pārliecībā ir tās iedzīvotāji

(28.11.2013.)
Galerija

„Tradīcija godināt Latvijas labākos uzņēmumus ir lielisks atgādinājums tam, ka Latvija ir tik liela un stipra, cik drosmīgi, zinoši un stipri savā pārliecībā ir tās iedzīvotāji”. To ceturtdien, 28.novembrī, „TOP 500” apbalvošanas pasākumā sacīja Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, pasniedzot balvu akciju sabiedrībai „Latvenergo” kā šī gada labākajam koncernam.

 „Šajā vakarā vēlos pateikt paldies katram no jums, kas līdz ar sava uzņēmuma vārdu pasaulē nes arī Latvijas vārdu un līdz ar saviem panākumiem ļauj augt un attīstīties arī mūsu valstij,” uzsvēra Saeimas priekšsēdētāja.

S.Āboltiņa savā apsveikuma runā arī atzīmēja, ka veiksmīgu uzņēmumu raksturo ne vien labi finanšu rādītāji, bet arī pārliecība, ka panākumi nav vienas dienas veiksme vai tūlītējs labums. „Tie ir uz stabiliem un drošiem pamatiem balstīti lēmumi un rīcība nākotnes vārdā. Tā ir atbildība par vides aizsardzību un resursu ilgtspēju, par to, kādu šo planētu atstāsim saviem bērniem un bērnu bērniem,” teica Saeimas priekšsēdētāja.

„Man ir patiess prieks un lepnums šajā vakarā, kad Latvijas uzņēmēju vidū sveicam labākos no labākajiem, balvu pasniegt koncernam, kuru droši varam dēvēt par pamatu mūsu valsts ekonomiskajai asinsritei – šī koncerna veikums ir spožs apliecinājums tam, ka patiesus panākumus sasniedz tie, kas nebaidās izvirzīt augstus mērķus un nedomā apstāties pie jau sasniegtā, tie, kam ir drosme un uzdrīkstēšanās aizvien izaicināt un attīstīt, sekot līdzi laikam un apsteigt to. Tie, kurus darbs iedvesmo, kam darbs ir vērtība un atbildība,” sacīja S.Āboltiņa, sveicot uzņēmumu „Latvenergo” kā uzvarētāju nominācijā „TOP 500 koncerns”.  

 

Fotogrāfijas no pasākuma pieejamas: https://www.flickr.com/photos/saeima/sets/72157638169094176/

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 17.maijā
09:00  Eiropas lietu komisijas sēde
10:00  Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas sēde
13:00  Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāja Raimonda Bergmaņa tikšanās ar Lietuvas Republikas aizsardzības ministru Laurynas Kasčiūnas