Āboltiņa Juridiskās augstskolas absolventiem: ikvienas veiksmes pamatā ir mērķtiecīgs darbs

(05.07.2013.)
Galerija

„Mērķtiecīgs darbs ir ikvienas veiksmes pamatā. Veiksmes stāsti rodas tur, kur ir drosme mainīt ierasto lietu kārtību, neejot vieglāko ceļu, un ir stingra griba sasniegt iecerēto. Izcilais amerikāņu jurists, politiķis un filozofs Tomass Džefersons ir teicis vārdus: „Es ticu veiksmei! Jo vairāk es strādāju, jo vairāk man veicas”.” To uzsvēra Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, piektdien, 5.jūlijā, uzrunājot Rīgas Juridiskās augstskolas absolventus.

Saeimas priekšsēdētāja jaunajiem juristiem sacīja, ka šodien viņiem ir pamats būt lepniem par sevi un savu augstskolu: „ Mūsdienu atvērtajā pasaulē tieši jūs būsiet tie, kuri ar saviem nākotnes darbiem turpinās nest augstskolas labo slavu gan Latvijā, gan visā pasaulē. Tā būs labākā dāvana, kādu varētu sniegt savai augstskolai jubilejā!”

S.Āboltiņa pateicās par iespēju piedalīties svinīgajā pasākumā un augstskolas 15.gadadienā, kā arī absolventiem novēlēja tiekties pēc aizvien augstākiem izaicinājumiem.

„Vēlu jums vienmēr saglabāt iekšēju nepieciešamību augt un attīstīt sevi, un censties pāraugt pašiem sevi. Tad arī veiksme nekad nepametīs,” sacīja Saeimas priekšsēdētāja.



Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā