Saeimas komanda izcīna 2.vietu Eiropas parlamentāriešu sporta spēlēs Maskavā

(11.10.2012.)
Galerija

Saeimas deputātu komanda no 5. līdz 7.oktobrim piedalījās Trešajās Eiropas parlamentāriešu sporta spēlēs Maskavā un kopvērtējumā par izcīnīto otro vietu saņēma kausu.

Startējot individuālajos sporta veidos, deputāts Jānis Klaužs (ZZS) izcīnīja otro vietu galda tenisā, deputāts Vitālijs Orlovs (SC) ceturto vietu šahā, bet deputāts Romāns Naudiņš (VL-TB/LNNK) dalīja 3. un 4.vietu tenisā ar Krievijas Federācijas domes deputātu. Saeimas minifutbola komanda sīvā cīņā ieguva trešo vietu.

Saeimas komandas izcīnītais kauss, atzinības raksti un individuālās godalgas ceturtdien, 11.oktobrī, bija apskatāmas Saeimas nama Balsošanas zālē.

Sporta spēlēs Maskavā piedalījās parlamentu pārstāvji no vienpadsmit valstīm. Latvijas parlamentu pārstāvēja Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Ivans Klementjevs, deputāti Rihards Eigims (ZZS), Jānis Klaužs (ZZS), Igors Meļņikovs (SC), Romāns Naudiņš (VL-TB/LNNK), Vitālijs Orlovs (SC), Sergejs Potapkins (SC), Dmitrijs Rodionovs (SC), Aleksandrs Sakovskis (SC) un Mihails Zemļinskis (SC), kā arī Saeimas darbinieki.

Saeimas komanda Eiropas parlamentāriešu sporta spēlēs piedalījās jau trešo reizi. Visi ar sporta spēlēm saistītie izdevumi tika segti no deputātu personīgajiem līdzekļiem.


Fotogrāfijas pieejamas: https://www.flickr.com/photos/saeima/8076478529/in/photostream
Publicējot materiālus, atsauce uz Saeimas Kanceleju obligāta.

 


Saeimas Preses dienests

Pirmdien, 13.maijā