Saeimas priekšsēdētāja sveiks Latvijas paralimpisko vienību un Almu Vītolu

(25.11.2015.)

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece ceturtdien, 26.novembrī, uz Saeimas namu aicinājusi Latvijas paralimpisko vienību, lai sveiktu ar augstajiem sasniegumiem pasaules čempionātā vieglatlētikā, pasaules čempionātā paralimpiskajā loka šaušanā un pasaules kausā ratiņpaukošanā. I.Mūrniece sveiks arī Almu Vītolu, kura džungļu maratonā Brazīlijā sieviešu konkurencē ieguva pirmo vietu.

Saeimas priekšsēdētāja uz Saeimas namu aicinājusi paralimpiskās vienības sportistus Aigaru Apini, Edgaru Bergu, Dmitriju Silovu, Edgaru Kļaviņu, Diānu Dadzīti, Taigu Kantāni, Ingrīdu Priedi, Poļinu Rožkovu, Ievu Melli, kā arī paralimpiskās vienības trenerus, personālu un vadību.

Pateicībā par augstajiem sportiskajiem panākumiem I.Mūrniece sportistiem pasniegs Saeimas priekšsēdētājas atzinības rakstus. 

Saeimas priekšsēdētājas tikšanās ar sportistiem notiks Saeimas nama Baltajā zālē, Jēkaba ielā 11, plkst.12.30. Svinīgā pasākuma laikā plānota sportistu apbalvošana un kopīga fotografēšanās.


Mediju ievērībai:
Lūdzam plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus ierasties Saeimas Baltajā zālē līdz plkst.12.25. Tikšanās laikā TV, foto iespēja.Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji, kas nav akreditēti darbam Saeimā, tiek aicināti laikus pieteikties Saeimas Preses dienestā. 

 


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 26.aprīlī
09:00  11. Jauniešu Saeima