Parlaments Ziemassvētku labdarības akcijā sarūpē dāvanas Bērnu slimnīcas mazajiem pacientiem

(19.12.2019.)
VideoGalerie

Lai darītu gaišāku Bērnu klīniskās universitātes mazo pacientu veseļošanos un vairotu viņos pozitīvas emocijas, ikviens interesents ceturtdien, 19.decembrī, bija aicināts līdzdarboties Ziemassvētku radošajā darbnīcā pie Saeimas nama.

Darbnīcā Saeimas Prezidija locekļi, deputāti un darbinieki, piedaloties arī Bērnu slimnīcas fonda vadītājai Lienei Dambiņai, šefpavāra Raimonda Zommera vadībā apgleznoja piparkūkas. Tāpat visi veidoja svētku apsveikumus bērniem, kuriem svētku laiks jāpavada slimnīcā. Ar muzikālu priekšnesumu darbnīcas dalībniekus priecēja bērnu vokālais ansamblis “Knīpas un Knauķi”.

Ziemassvētku gaidīšanas laikā parlamenta deputāti un darbinieki tradicionālajā labdarības akcijā sarūpēja dāvanas mazajiem pacientiem, papildinot Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Saulaino dienu bibliotēku ar jaunām grāmatām, savukārt rotaļu istabas – ar spēlēm un rotaļlietām.

Parlamenta sarūpētās dāvanas, darbnīcā apgleznotās piparkūkas un apsveikumi kopā ar gaišām domām un drīzas atveseļošanās vēlējumiem ceļos uz Bērnu slimnīcu. Ziemassvētku labdarības akciju parlaments rīko sadarbībā ar Bērnu slimnīcas fondu.

Fotogrāfijas: https://www.flickr.com/photos/saeima/albums/72157712270475751
Izmantošanas noteikumi: www.saeima.lv/lv/autortiesibas

Saeimas Preses dienests

Otrdien, 23.aprīlī
08:30  Juridiskās komisijas Krimināltiesību un sodu politikas apakškomisijas sēde
08:30  Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Vides, klimata un enerģētikas apakškomisijas sēde
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Svētā Krēsla apustulisko nunciju Latvijas Republikā arhibīskapu V.E. Petar Rajič
10:00  Juridiskās komisijas sēde
10:00  Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas sēde
10:00  Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas sēde
10:00  Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas sēde
10:00  Sociālo un darba lietu komisijas sēde
12:00  Ilgtspējīgas attīstības komisijas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēde
12:40  Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas sēde
13:00  Sociālo un darba lietu komisijas Nevienlīdzības mazināšanas apakškomisijas sēde