Saeimas namā sveic Latvijas vīriešu florbola izlasi

(22.02.2019.)
VideoGalerie

“Lai sasniegtu labus rezultātus, ir jābūt saliedētai komandai un vienotam mērķim. Mums sev arī ikdienā jāatgādina, ka mēs visi spēlējam vienā – Latvijas komandā,” piektdien, 22.februārī, Saeimas namā sveicot Latvijas vīriešu florbola valstsvienības sportistus, sacīja Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Sandis Riekstiņš.

“Lielie sporta forumi ir notikums jebkuram Latvijas iedzīvotājam. Tā ir iespēja uz brīdi aizmirst ikdienas rūpes un sekot līdzi saviem spēlētājiem, savai izlasei. Tas ir brīdis, kad mēs vairāk saliedējamies,” atzīmēja S.Riekstiņš.

Sveicot izlases spēlētājus, kā arī trenerus un izlases personālu ar izcīnīto piekto vietu 2018.gada pasaules čempionātā florbolā, S.Riekstiņš akcentēja, ka sports ir lielisks mūsu valsts vēstnesis un tādi ir arī paši sportisti.

Pasākumā ar īpašu atzinību sveikts ilggadējs izlases spēlētājs un valstsvienības līderis Atis Blinds. Sportists, kurš paziņojis par karjeras noslēgšanu izlasē, Latviju pārstāvējis deviņos pasaules čempionātos un savu starptautisko karjeru noslēdz kā pasaules čempionāta vēsturē desmitais visu laiku rezultatīvākais florbolists.  

Latvijas vīriešu florbola izlase kopš 1996.gada ir piedalījusies visos 12 pasaules čempionātos un patlaban Starptautiskās Florbola federācijas pasaules rangā ieņem 8.pozīciju. 2018.gada pasaules čempionātā izlase piekto reizi kļuva par pasaules piekto labāko florbola komandu.

Foto: https://www.flickr.com/photos/saeima/albums/72157706874020045
Izmantošanas noteikumi: https://www.saeima.lv/lv/autortiesibas

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā