G.Daudze Kišiņevā: rezidējoša Latvijas vēstnieka iecelšana darbam Moldovā paver jaunas iespējas abu valstu sadarbībai

(10.09.2016.)

Saeimas priekšsēdētājas biedrs Gundars Daudze darba vizītes Moldovā ietvaros apmeklēja Latvijas vēstniecību, kur tikās ar Latvijas vēstnieku Moldovā Ati Lotu un vēstniecības darbiniekiem.

Sarunā Saeimas priekšsēdētājas biedrs pauda gandarījumu, ka darbam Moldovā iecelts pirmais rezidējošais vēstnieks, kas paver jaunas iespējas Latvijas un Moldovas sadarbības stiprināšanai.

G.Daudze tikās arī ar Latvijas goda konsulu Kišiņevā Valēriju Dragņevu. Sarunā Saeimas priekšsēdētājas biedrs pateicās goda konsulam par Latvijas tēla stiprināšanu, kā arī pienesumu kultūras un ekonomisko sakaru veicināšanā

Vizītes ietvaros Saeimas priekšsēdētājas biedrs tikās arī ar Moldovā strādājošajiem dažādu jomu ekspertiem no Latvijas, kas ieņem augsta līmeņa padomnieku amatus Moldovā.

Saeimas priekšsēdētājas biedrs darba vizītē devies uz Moldovu, lai piedalītos Moldovas neatkarības 25.gadadienai veltītajos svinīgajos pasākumos. Vizītes ietvaros G.Daudze tikās arī ar Moldovas parlamenta priekšsēdētāju Andrianu Kandu (Andrian Candu).

 

 

 

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt