Valsts pārvaldes komisija tiksies ar Ministru prezidentu Māri Kučinski

(23.02.2016.)

Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija trešdien, 24.februārī, uz komisijas sēdi aicinājusi Ministru prezidentu Māri Kučinski, lai pārrunātu komisijas likumdošanas aktualitātes. 

“Patlaban komisijā strādājam pie vairākiem būtiskiem jautājumiem. Viens no tiem ir piespiedu dalītā īpašuma izbeigšana daudzdzīvokļu mājās, un iepriekš esam vienojušies par likumprojekta tālāko virzību lemt, kad būsim uzklausījuši premjera un bijušā mūsu komisijas deputāta Māra Kučinska viedokli,” gaidāmās sarunas tematu raksturo Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētājs Sergejs Dolgopolovs. 

Komisijas priekšsēdētājs arī akcentē, ka ar Ministru prezidentu plānots runāt par nepieciešamību uzlabot ministriju savstarpējo sadarbību likumprojektu izstrādes procesā. Tāpat deputāti ar premjeru plānojuši apspriest Saeimā iesniegto likumprojektu kvalitāti, jo bieži vien komisijā tos nepieciešams būtiski pārstrādāt. 

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas deputātu tikšanās ar Ministru prezidentu M.Kučinski trešdien, 24.februārī, notiks pulksten 10.00 Jēkaba ielā 16, 308.telpā.

 

Saeimas Preses dienests

 

 

 

 

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt