Saeimas priekšsēdētāja pasniegs Ekselences balvas labākajiem bioloģijas, fizikas, ķīmijas un matemātikas skolotājiem

(16.02.2016.)

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece trešdien, 17.februārī, Latvijas Universitātē (LU) piedaloties „Ekselences balvas” pasniegšanas ceremonijā, uzrunās klātesošos un pasniegs balvas labākajiem bioloģijas, fizikas, ķīmijas un matemātikas skolotājiem.

„Ekselences balvas” mērķis ir ar plašu Latvijas sabiedrības, tajā skaitā uzņēmēju atbalstu sekmēt dabaszinātņu un matemātikas izglītības reformas ilgtspēju, popularizējot profesionālu un inovatīvu skolotāju darbu mācību stundā.

„Ekselences balvas” pasniegs jau piekto gadu. Balvu piešķir četriem ķīmijas, bioloģijas, fizikas un matemātikas skolotājiem, kuri starp citiem balvas pretendentiem sevi pierādījuši kā profesionālākie. Pretendentus balvai izvirza skolu vadība, pašvaldības, augstskolas, uzņēmumi, asociācijas, kā arī citas institūcijas.

Balvu pasniegšanu organizē  LU Dabaszinātņu un matemātikas izglītības centrs sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru un LU Fondu.

Pasākums notiks trešdien, 17.februārī, LU Mazajā aulā Raiņa bulvārī 19, Rīgā.



Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt