Saeimas priekšsēdētāja ceturtdien parlamentā sveiks motokrosa pārstāvjus

(27.10.2015.)

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece ceturtdien, 29.oktobrī, uz Saeimas namu aicinājusi motokrosa pārstāvjus, lai pateiktos par augstajiem sasniegumiem, aizvadītajā sezonā pārstāvot Latviju Pasaules un Eiropas čempionātos.

Pateicībā par sasniegtajiem augstajiem rezultātiem I.Mūrniece sportistiem, treneriem un menedžeriem pasniegs Saeimas priekšsēdētājas atzinības rakstus un parlamenta suvenīrus.

Sportistu godināšanā uzrunas teiks arī Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Jānis Upenieks un Sporta apakškomisijas sekretārs, pieckārtējais pasaules čempions motokrosā blakusvāģiem Artis Rasmanis.

Saeimas priekšsēdētāja uz Saeimu aicinājusi 2015.gada Pasaules čempionu blakusvāģu motokrosā Kasparu Stupeli, Pasaules čempionāta MX2 klasē vicečempionu Paulu Jonasu, Eiropas čempionu kvadriciklu motokrosā un Eiropas Nāciju kausa kvadriciklu motokrosā komandām otrās vietas ieguvēju Edgaru Meņģeli, kā arī pārējos komandas biedrus – Kārli Boli un Raivi Sootee. Tāpat parlamentā tiks godināti sportistu treneri, menedžeri un fotogrāfs, kā arī Latvijas Motosporta federācijas prezidents Dzintars Jaundžeikars.

Svinīgā pasākuma ietvaros Saeimas Sēžu zālē plānota kopīga fotografēšanās, savukārt motokrosa pārstāvju sveikšana notiks Viesu salonā.

Saeimas priekšsēdētājas tikšanās ar sportistiem Saeimas namā notiks pulksten 15.00.


Mediju ievērībai:
Foto un video iespēja. Mediju pārstāvji, kuri nav akreditēti Saeimā, pasākuma atspoguļošanai aicināti Preses dienestā pieteikt vienas dienas akreditāciju.


Saeimas Preses dienests

Sestdien, 20.aprīlī