Saeimas priekšsēdētāja pasniedz Prezidija atzinības rakstu bijušajai Latvijas vēstniecei Pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Padomē

(21.08.2014.)
Galerie

Lai pateiktos par pienākumu pildīšanu un ieguldīto darbu, Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa ceturtdien, 21.augustā, pasniedza Prezidija atzinības rakstu bijušajai Latvijas vēstniecei Pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Padomē Aigai Liepiņai.

Saeimas Prezidija atzinības raksts vēstniecei piešķirts par profesionālu, godprātīgu darbu un personīgu ieguldījumu, pildot savus pienākumus un sniedzot atbalstu Eiropas Padomes Parlamentārās Asamblejas Latvijas delegācijai.

A.Liepiņa kopš 2009.gada bija ārkārtējā un pilnvarotā vēstniece Latvijas Republikas pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Padomē. Pašlaik A.Liepiņa kā nerezidējošā vēstniece pārstāv mūsu valsti Serbijā, kā arī Ārlietu ministrijā pilda Starptautisko organizāciju un humanitāro jautājumu departamenta vēstnieces-direktores pienākumus.  Iepriekš A.Liepiņa strādājusi Latvijas Republikas pastāvīgajā pārstāvniecība ANO Ņujorkā, kā arī ieņēmusi amatus Ārlietu ministrijā.


Fotogrāfijas no atzinības raksta pasniegšanas: https://www.flickr.com/photos/saeima/sets/72157646678157801/
Izmantošanas noteikumi: www.saeima.lv/lv/autortiesibas 



Saeimas Preses dienests

Sestdien, 18.maijā
19:00  Muzeju nakts Saeimā. Ekspozīcija “Latvija ES un NATO 20”