Saeimā diskutē par jauniešiem aktuālajiem izaicinājumiem

(12.08.2014.)

Lai diskutētu par jauniešu pienesumu kopējai sabiedrības attīstībai, kā arī jauniešu izaicinājumiem – nodarbinātību, izglītības kvalitāti un veselību, Saeimā otrdien, 12.augustā, notiek konference „Jaunietis Latvijā 2015 ― 2020”. Konference tiek rīkota Starptautiskās jauniešu dienas ietvaros, kas katru gadu visā pasaulē tiek atzīmēta 12.augustā.

Konferenci atklāja Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājas biedre Vineta Poriņa un izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete.

Konferencē piedalījās Saeimas deputāti, valdības, pašvaldību, Latvijas Jaunatnes padomes, Latvijas Pašvaldību savienības un nevalstisko organizāciju pārstāvji, kā arī nozares eksperti.

 

Konferences materiāli: 

Programma

Pētnieces, Latvijas Kultūras akadēmijas asoc. prof. Andas Laķes prezentacija „Pašvaldību loma darbā ar jaunatni – situācijas raksturojums”

Izglītības un zinātnes ministrijas Politikas iniciatīvu un attīstības departamenta direktores vietnieces Sandas Brūnas prezentacija  „Jaunietis Latvijā – šobrīd un pēc pieciem gadiem”

Konferences videoieraksts 

Fotogrāfijas

Videosižets

 


Ceturtdien, 18.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 18.aprīļa kārtējā sēde
12:30  Fotogrāfiju izstādes “Latgalietis XXI gadsimtā” atklāšana
17:00  2024.gada 18.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem - atcelta