Saeimas deputāti tiksies ar Amerikas Savienoto Valstu senatoriem

(15.04.2014.)

Trešdien, 16.aprīlī, vizītē Saeimā ieradīsies Amerikas Savienoto Valstu Kongresa senators Džons Makeins (John McCain), kā arī senatori Džons Baraso (John Barrosso) un Džons Hoevens (John Hoeven).

 Saeimā senatoriem plānota tikšanās ar Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāju Ainaru Latkovski, Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāju Jāni Reiru, Ārlietu komisijas deputātu Arti Pabriku un Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāju Valdi Zatleru. Tāpat sarunā piedalīsies apvienības „Saskaņas Centrs” frakcijas pārstāvis Sergejs Potapkins, Reformu partijas frakcijas priekšsēdētāja Zanda Kalniņa-Lukaševica, partijas „Vienotība” frakcijas priekšsēdētājas vietniece Lolita Čigāne, nacionālās apvienības „Visu Latvijai! – Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” frakcijas pārstāvis Einārs Cilinskis un Zaļo un Zemnieku savienības frakcijas pārstāve Iveta Grigule.

 Sarunas laikā plānots apspriest situāciju Ukrainā, Baltijas valstu drošības jautājumus, kā arī enerģētisko drošību un sadarbību ekonomikā.

Tikšanās trešdien, 16.aprīlī, notiks pulksten 9.15 Saeimas Sarkanajā zālē, Jēkaba ielā 11.


Mediju ievērībai:
Tikšanās sākumā TV un foto iespēja. Mediju pārstāvju ierašanās Saeimas nama Balsošanas zālē līdz pulksten 9.05.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā