Hokeja spēlē tiksies Saeimas un Valsts policijas komandas

(02.12.2013.)

Otrdien, 3.decembrī, hokeja draudzības spēlē spēkiem mērosies Saeimas un Valsts policijas hokeja komandas. Draudzības mačs tiek organizēts pēc Valsts policijas iniciatīvas par godu tās 95.gadadienai, ko atzīmē 5.decembrī.

„Tā ir unikāla iespēja mūsu komandai izjust hokeja arēnas noskaņu un spēlēt laukumā, kurā savu meistarību apliecina gan Latvijas hokeja izlase, gan Rīgas „Dinamo” spēlētāji, kā arī cīnīties pret labākajiem melnās ripas bruņiniekiem policijas rindās,” norāda Saeimas hokeja komandas kapteinis Imants Parādnieks.

Plānots, ka Saeimas komandā spēlēs deputāti Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK), Gaidis Bērziņš (VL-TB/LNNK), Jānis Dombrava (VL-TB/LNNK), Andrejs Elksniņš (SC), Romāns Naudiņš (VL-TB/LNNK), Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK), Raimonds Rubiks (SC) un Viktors Valainis, kā arī deputātu ģimenes locekļi un Saeimas darbinieki. Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis būs Saeimas komandas trenera amatā.

Savukārt Valsts policijas komandā spēlēs policijas vadošie darbinieki, eksperti un inspektori. Šīs komandas trenera amatu pildīs Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Spēlei būs trīs periodi - katrs pa 15 minūtēm, un pēc spēles neatkarīgi no rezultāta katra komanda izpildīs arī piecus pēcspēles metienus.

Hokeja spēle, kurā sacentīsies Saeimas un Valsts policijas komandas, notiks otrdien, 3.decembrī, „Arēnā Rīga”, Skanstes ielā 21, plkst.18.30. 





Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde