Juridiskā komisija izbraukuma sēdē apmeklēs prokuratūras iestādes

(14.10.2013.)

Saeimas Juridiskās komisijas deputāti otrdien, 15.oktobrī, izbraukuma sēdē apmeklēs Rīgas tiesas apgabala prokuratūras Dzirnavu ielā 113, lai klātienē iepazītos ar ēkas tehnisko stāvokli un prokuroru darba apstākļiem.

 „Esam saņēmuši ģenerālprokurora vēstuli, kurā viņš norāda uz ēkas nepieņemamo tehnisko stāvokli – konstrukcijas ir tā nolietojušās un deformētas, ka rada sabrukšanas draudus, tādēļ klātienē lūkosim, kāda ir situācija,” norāda Juridiskās komisijas priekšsēdētāja Ilma Čepāne, uzsverot, ka šī ir viena no retajām reizēm, kad komisija dodas izbraukuma sēdē.

 Ēkā Dzirnavu ielā 113 ir izvietotas septiņas Rīgas pilsētā esošas prokuratūras iestādes, kurās strādā vidēji 160 darbinieki, liecina Ģenerālprokuratūras sniegtā informācija.

Uz komisijas sēdi aicināti Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Mārtiņš Lazdovskis, Finanšu ministrijas valsts sekretāre Sanita Bajāre un VAS „Valsts nekustamie īpašumi” valdes priekšsēdētāja Baiba Strautmane personīgi.

Juridiskās komisijas izbraukuma sēde notiks otrdien, 15.oktobrī, plkst.10.00, Rīgā, Dzirnavu ielā 113.

 

Saeimas Preses dienests

 

 

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt