Saeimas basketbola komanda draudzības spēlē tiksies ar Liepājas pašvaldību

(01.02.2013.)

Saeimas basketbola komanda pirmdien, 4.februārī, draudzības spēlē mērosies spēkiem ar Liepājas pašvaldības komandu.

 „Saeimas komanda basketbola laukumā regulāri tiekas ar pašvaldībām, un spēle ar liepājniekiem šoreiz būs kā sportisks noslēgums Saeimas Sporta apakškomisijas izbraukuma sēdei Liepājā,” informē Sporta apakškomisijas deputāts, Saeimas basketbola komandas kapteinis Jānis Upenieks.

Plānots, ka Saeimas basketbola komandā spēlēs deputāti Uldis Augulis (ZZS), Kārlis Eņģelis (RP), Ivans Klementjevs (SC), Ilmārs Latkovskis (VL-TB/LNNK), Klāvs Olšteins, Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK), Gunārs Rusiņš, Viktors Valainis, Raimonds Vējonis (ZZS), Juris Viļums (RP) un Jānis Vucāns (ZZS), kā arī Saeimas darbinieki.

Saeimas basketbola komanda ir izveidota 2002.gadā. Komanda jau sesto gadu startē Baltijas Asamblejas kausa izcīņā, kurā spēkiem mērojas Baltijas valstu parlamentārieši. Saeimas basketbola komandas augstākais sasniegums ir iegūtā otrā vieta Baltijas Asamblejas kausa izcīņā 2006. un 2012.gadā. Savukārt 9.Saeimas deputāti basketbola spēlē 2010.gadā uzvarēja ministru komandu, bet 11.Saeimā aizvadītas draudzības spēles ar Rūjienas domes komandu, kā arī Ventspils un Valmieras pašvaldību un Iekšlietu ministrijas komandām.

Draudzības spēle starp Saeimas un Liepājas pašvaldības basketbola komandām notiks pirmdien, 4.februārī, plkst.17.00 Liepājas Olimpiskajā centrā, Liepājā, Brīvības ielā 39.

 

Saeimas Preses dienests




Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde