Saeimā viesosies Čehijas parlamenta deputāti

(24.04.2012.)

Latvijā no 24.aprīļa līdz 26.aprīlim vizītē uzturēsies Čehijas parlamenta Senāta Tautsaimniecības, lauksaimniecības un transporta komitejas delegācija priekšsēdētāja Jana Hajda (Jan Hajda) vadībā.

Viesojoties Saeimā, Čehijas parlamenta deputāti tiksies ar Saeimas priekšsēdētājas biedru Andreju Klementjevu. Tāpat Čehijas parlamentāriešiem paredzētas tikšanās ar Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāju Vjačeslavu Dombrovski, komisijas priekšsēdētāja biedru Jāni Dūklavu, un komisijas deputātiem. Plānota arī tikšanās ar Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Čehijas parlamentu priekšsēdētāju Sergeju Dolgopolovu un sadarbības grupas deputātiem.

Čehijas parlamenta delegācijas vadītājs Jans Hajda arī atklās Čehijas – Baltijas Tirdzniecības kameras organizēto biznesa forumu.

Vizītes ietvaros Čehijas parlamentāriešiem paredzēta tikšanās arī ar Ekonomikas ministrijas valsts sekretāru Juri Pūci. Savukārt vizītes noslēgumā paredzēts Okupācijas muzeja apmeklējums.

Čehijas parlamenta Senāta Tautsaimniecības, lauksaimniecības un transporta komitejas priekšsēdētāju vizītē pavadīs komitejas priekšsēdētāja vietnieks Vitezslavs Jonāšs (Vítězslav Jonáš) un komitejas deputāti Jirži Biss (Jiří Bis) un Karels Koritāržs (Karel Korytář).


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā