Saeimas apakškomisija iepazīsies ar bērnunama audzēkņu sagatavošanu patstāvīgai dzīvei

(30.05.2011.)

Saeimas Bērnu un jaunatnes lietu apakškomisija izbraukuma sēdē otrdien, 31.maijā, apmeklēs Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra struktūrvienību „Imanta”, kur dzīvo bāreņi un bez vecāku gādības palikušie bērni, lai iepazītos ar šī bērnunama aktivitātēm, sagatavojot audzēkņus patstāvīgas dzīves uzsākšanai.

„Bērnunams ir vieta, kur tā audzēkņiem jāapgūst zināšanas un prasmes, kas viņiem turpmāk ļaus iekļauties patstāvīgā dzīvē, izglītībā un darba tirgū. Šajā izbraukuma sēdē dosimies uz bērnunamu „Imanta”, lai iepazītos ar apstākļiem tajā un uzzinātu, kas tiek darīts, lai bērnus pēc iespējas labāk sagatavotu patstāvīgai dzīvei,” skaidro apakškomisijas priekšsēdētāja Dace Reinika.

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu un jaunatnes lietu apakškomisijas izbraukuma sēde notiks otrdien, 31.maijā, plkst.13.00 Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra struktūrvienībā „Imanta” Rīgā, Imantas 7.līnijā 4.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt