Saeimas deputāti hokeja spēlē uzvar Zemnieku Saeimas komandu

(21.05.2011.)
Galerie

Sestdien, 21.maijā, Saeimas deputātu hokeja komanda spraigā cīņā ar rezultātu 6:5 uzvarēja Zemnieku Saeimas komandu. 

Pirmos vārtus parlamentāriešu labā guva deputāts Imants Parādnieks. Par vērtīgāko spēlētāju parlamenta komandā tika atzīts Hardijs Parādnieks, rezultatīvāko spēlētāju – Kristians Lisovskis, bet par labāko uzbrucēju deputāts Imants Parādnieks. Deputātu komandas vārtu aizsardzība hokeja mačā tika uzticēta Latvijas izlases vārtsargam Mārim Jučeram. 

Saeimas deputātu un Zemnieku Saeimas spēlētāju meistarību draudzības spēlē noskatījās arī Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa. 

Saeimas komandā spēlēja tās kapteinis deputāts Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK), deputāts Jānis Dombrava (VL-TB/LNNK), Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK), Gaidis Bērziņš (VL-TB/LNNK), Raimonds Rubiks (SC), Saeimas Juridiskā biroja vadītājs Gunārs Kusiņš, kā arī citi Saeimas darbinieki un deputātu palīgi. Parlamenta komandu cīņā ledus laukumā vadīja Latvijas U-18 izlases treneris Ēriks Miļūns. 

Mača starplaikos komandu līdzjutējiem un atbalstītājiem bija iespēja tikties ar Latvijas izlases hokejistiem Kasparu Saulieti un Sergeju Pečuru, kā arī piedalīties dažādās atrakcijās un konkursos. 

Hokeja spēle „Saeima pret Zemnieku Saeimu” sestdien, 21.maijā, norisinājās Zemgales hokeja hallē Jelgavā.

Fotogrāfijas no hokeja spēles pieejamas: https://www.flickr.com/photos/saeima/5743598991/in/photostream/
Izmantojot materiālus, atsauce uz Saeimu obligāta.

 

Saeimas Preses dienests

Pirmdien, 6.maijā