Pretkorupcijas dienā Saeimā notiks sadarbībai ar sabiedrību veltītas grāmatas atvēršanas svētki

(08.12.2010.)

Ceturtdien, 9.decembrī, Starptautiskajā pretkorupcijas dienā Saeimā notiks sadarbībai ar sabiedrību veltītas grāmatas „Soli pa solim uz atbildīgu politiku Saeimā: vēlētāja un deputāta rokasgrāmata” atvēršanas svētki.
 
„Šī grāmata būs noderīga gan Saeimas deputātiem, gan vēlētājiem, jo parāda, cik svarīga ir vēlētāju līdzdalība lēmumu pieņemšanas procesos un akcentē Saeimas kā likumdevēja nozīmi. Grāmata sniedz praktiskus un noderīgus padomus par to, kā iesaistīties un demokrātiskā, uz līdzdalību un sadarbību orientētā veidā piedalīties lēmumu pieņemšanā Latvijā,” uzsver Saeimas priekšsēdētaja Solvita Āboltiņa.

Grāmatas atklāšanas pasākumā piedalīsies Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa un Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas deputāti. Grāmatas veidotājus pārstāvēs autore, sabiedrības par atklātību „Delna” padomes priekšsēdētāja Inese Voika un Šveices vēstniece Latvijā Gabriela Nutci Sulpicio (Gabriela Nützi Sulpizio).

Grāmatas prezentācijas pasākums notiks ceturtdien, 9.decembrī, plkst.12.30 Saeimas Dzeltenajā zālē, Jēkaba ielā 11.

Mediju ievērībai:
Mediju pārstāvju ierašanās Saeimas Dzeltenajā zālē līdz plkst.12.25.

 


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt