Saeimas Korupcijas novēršanas apakškomisija vērtēs KNAB reorganizāciju

(22.11.2010.)

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas Korupcijas novēršanas apakškomisija otrdien, 23.novembrī, vērtēs Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbu un iecerēto reorganizāciju.

„Ar ieplānoto KNAB reorganizāciju saistīti jautājumi jau labu laiku ir sabiedrības uzmanības centrā. Ņemot vērā mūsu apakškomisijai uzticēto parlamentārās uzraudzības funkciju, vēlamies šos jautājumus pārrunāt ar KNAB vadību,” norāda apakškomisijas priekšsēdētājs Aleksejs Loskutovs. „Gribam noskaidrot, vai tā dēvētajam konfliktam birojā ir personiski motīvi, vai arī kādi citi iemesli.”

Uz Saeimas Korupcijas novēršanas apakškomisijas sēdi aicināti KNAB vadītājs Normunds Vilnītis, kā arī viņa vietnieki Alvis Vilks un Juta Strīķe. Apakškomisijas sēde notiks otrdien, 23.novembrī, plkst.13.15 Jēkaba ielā 16,408.telpā.


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt