Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa tiekas ar LBAS vadību

(05.11.2010.)
VideoGalerie

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa piektdien, 5.novembrī, tikās ar Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētāju (LBAS) Pēteri Krīgeru un viņa vietnieku Egilu Baldzēnu.

Tikšanās laikā LBAS pārstāvji Saeimas priekšsēdētājai pasniedza apkopotos Latvijas iedzīvotāju novēlējumus 10.Saeimas deputātiem.

 Saņemot iedzīvotāju novēlējumus, Saeimas priekšsēdētāja uzsvēra to, cik nozīmīga parlamentam ir sadarbība ar sociālajiem partneriem un nevalstiskajām organizācijām, akcentējot, ka jāpaplašina iespējas iedzīvotājiem tikt uzklausītiem un sadzirdētiem.

 „Arī 9.Saeimas laikā lielu uzmanību pievērsu sadarbībai ar sociālajiem partneriem, un šajā laikā mums izdevās padarīt parlamentu atvērtāku sabiedrībai. Arī tagad, esot Saeimas priekšsēdētāja amatā, šo sadarbības virzienu saglabāšu un turpināšu.” S.Āboltiņa ar gandarījumu atzīmēja, ka šobrīd tautai ir dotas tiesības atlaist parlamentu, un „tikai no mums un mūsu darba būs atkarīgs, vai cilvēkiem būs jāizmanto šīs tiesības.”

 „Esam sagatavojuši nelielu ceļamaizi - veselu mēnesi iedzīvotāji varēja rakstīt savu novēlējumu 10. Saeimai – ko viņi gaida no Saeimas, kādi ir pirmie darbi, kādi akcenti jāliek,” nododot pastkartes ar iedzīvotāju vēlējumiem, teica P.Krīgers.

 Pēc tam, kad Saeimas priekšsēdētāja būs iepazinusies ar iedzīvotāju novēlējumiem, tie ikvienam Saeimas deputātam būs pieejami Saeimas Apmeklētāju un informācijas centrā.

 

Fotogrāfijas no tikšanās: https://www.flickr.com/photos/saeima/sets/72157625316787044/
Video no tikšanās: https://www.youtube.com/user/SaeimaSAB#p/a/u/0/kjDlKLGCz30
Izmantojot materiālus, atsauce uz Saeimu obligāta.

 

Saeimas Preses dienests

 

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde