Daiga Mieriņa reģionālajā vizītē apmeklēs Valmieru; uzmanības centrā – daudzbērnu ģimeņu labklājība

(16.05.2024.)

Lai spriestu par ģimeņu labklājību, kā arī citiem sociālajiem un ekonomikas jautājumiem Valmieras novadā, Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa piektdien, 17.maijā, reģionālajā vizītē apmeklēs Valmieru.

Saeimas priekšsēdētāja atklās diskusiju par lielo ģimeņu labbūtību Valmieras novadā. Šo diskusiju rīko Vidzemes lielo ģimeņu biedrība, lai aktualizētu ģimeņu, it īpaši daudzbērnu, labbūtību un to dzīves kvalitātes uzlabošanu novadā, kā arī uzsvērtu pašvaldības nozīmi un atbalstu ģimenēm ar bērniem. Diskusijā piedalīsies arī Valmieras novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks un Madonas novada pašvaldības domes priekšēdētājs Agris Lungevičs. Diskusija notiks Valmieras integrētajā bibliotēkā, Cēsu ielā 4, un tā sāksies pulksten 11.50.

Pirms diskusijas D.Mieriņa apmeklēs sociālā uzņēmuma SIA “Izglītības un attīstības centrs Universum” dibināto mūzikas un mākslas vidusskolu.

Savukārt pēcpusdienā Saeimas priekšsēdētājai plānots uzņēmuma “Aimasa”, kurš ir viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Valmieras novadā, un krūmmelleņu lielsaimniecības “Dižoga” apmeklējums.

 

Saeimas Preses dienests

Sestdien, 1.jūnijā