Saeimas priekšsēdētāja piedalīsies Latvijas Darba devēju konfederācijas Gada balvas 2016 ceremonijā

(15.11.2016.)

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece trešdien, 16.novembrī, piedalīsies Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) Gada balvas 2016 pasniegšanas svinīgajā ceremonijā, kur godinās labākos darba devējus un sveiks gada tautsaimnieku.

LDDK tradicionāli apbalvo labākos darba devējus Latgalē, Zemgalē, Kurzemē, Vidzemē, Rīgā un Rīgas reģionā, savukārt lielākie uzņēmumi sacenšas par labākā Latvijas darba devēja titulu. Šogad tiks apbalvota arī darba devējiem draudzīgākā valsts iestāde un pašvaldība, kā arī pirmo reizi – labākais uzņēmums - prakšu devējs. Jau trešo gadu par ieguldījumu uzņēmējdarbības vides uzlabošanā balvu saņems arī kāds izcils Latvijas tautsaimnieks.

LDDK Gada balvas pasniegšanas mērķis ir izcelt darba devēju nozīmi un ieguldījumu reģionu izaugsmē, stimulēt uzņēmējdarbību veicinošas publiskā sektora prakses attīstību visā Latvijā un labās prakses apmaiņu nozaru un reģionu līmeņos.

LDDK Gada balvas 2016 ceremonija trešdien, 16.novembrī, sāksies pulksten 18.10 un notiks Melngalvju namā, Rīgā, Rātslaukumā 7.


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā