Budžeta komisija rīt sāks darbu pie 2021.gada valsts budžeta projekta

(19.10.2020.)

Uzsākot darbu pie nākamā gada valsts budžeta projekta un paredzētajiem grozījumiem likumos, Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija otrdien, 20.oktobrī, sēdē aicinājusi piedalīties Ministru prezidentu Arturu Krišjāni Kariņu un finanšu ministru Jāni Reiru.

Komisijas sēdē, kas sāksies pulksten 9.00, plānots iepazīties ar aktuālo informāciju par valsts finanšu situāciju, makroekonomiskajām tendencēm, kā arī to, kādas prioritātes nākamgad paredzētas. Komisijai tiks sniegts arī Fiskālās disciplīnas ziņojums.

Rītdien Budžeta komisijai plānota sēde arī pulksten 13.30, un tajā deputāti skatīs neatkarīgajām institūcijām paredzēto finansējumu. Savukārt sēdē, kas sāksies pulksten 15.30, plānots konceptuāli lemt par likumprojektiem, kas paredz izmaiņas labklājības jomā.  

Budžeta komisija darbu pie 2021.gada budžeta likumprojektu izskatīšanas pirmajā lasījumā turpinās trešdien, 21.oktobrī, un piektdien, 23.oktobrī.  

Budžeta komisijas sēdes notiks daļēji attālināti, videokonferences formātā.

 

Mediju ievērībai:
Saeimā akreditētajiem plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem ir iespēja sēdei sekot līdzi attālināti. Lai varētu sekot līdzi sēdes norisei, lūdzam savlaicīgi (vismaz vienu stundu pirms sēdes sākuma) vērsties Saeimas Preses dienestā, rakstot e-pastu uz prese@saeima.lv un vaicājot pēc piekļuves koda. Jānorāda savs vārds un uzvārds, kā arī pārstāvētais medijs. Piekļuves kods tiks nosūtīts uz e-pasta adresi neilgi pirms plānotā sēdes sākuma.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde