17.septembrī sasaukta Saeimas ārkārtas sēde; mediju pārstāvji tai varēs sekot līdzi klātienē

(14.09.2020.)

Saeimas Prezidijs pirmdien, 14.septembrī, nolēma sasaukt Saeimas ārkārtas sēdi, kas notiks ceturtdien, 17.septembrī, pulksten 9.00. Deputāti uz sēdi pulcēsies klātienē Saeimas Sēžu zālē.

Mediju pārstāvji Saeimas sēdes dienā - ceturtdien, 17.septembrī -, sēdes norisei varēs sekot līdzi klātienē. Citās dienās, tāpat kā līdz šim, Saeimas telpās varēs uzturēties tikai Saeimas deputāti un darbinieki, kuriem nepieciešams veikt darbu klātienē. Tāpat, ņemot vērā nepieciešamo piesardzību Covid-19 izplatības ierobežošanai, lūdzam ar izpratni izturēties pret faktu, ka plašsaziņas līdzekļu pārstāvji Saeimas sēdes dienā varēs uzturēties tikai Saeimas ēkā Jēkaba ielā 11.

Lai ierobežotu Covid-19 izplatību, aicinām ikvienu būt atbildīgam un stingri ievērot Saeimā noteiktās fiziskās distancēšanās un epidemioloģiskās drošības prasības, kā arī piesardzības pasākumus, par ko informācija izvietota parlamenta ēkā. Nav atļauts Saeimu apmeklēt gadījumā, ja Jums ir noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai ir kādas elpceļu slimības pazīmes, piemēram, paaugstināta temperatūra, klepus, rīkles iekaisums, elpas trūkums.

Tāpat kā līdz šim, Saeimas sēdes norisei būs iespējams sekot līdzi arī parlamenta mājaslapā.

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde