Saeimas deputāti futbola laukumā pārspēj Latvijas un sabiedroto valstu karavīru komandas

(09.09.2020.)

Saeimas futbola komanda trešdienas, 9.septembra, vakarā Ādažu bāzes jaunā sporta kompleksa futbola laukuma atklāšanas turnīrā draudzības spēlēs pārspēja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) un NATO paplašinātās klātbūtnes kaujas grupas Latvijā karavīru komandas. 

Ar rezultātu 1:0 deputātu komanda pieveica Sauszemes spēku mehanizētās brigādes komandu, savukārt spēlē ar NATO paplašinātās klātbūtnes kaujas grupas Latvijā karavīru komandu, kas pamatlaikā noslēdzās ar bezvārtu rezultātu, uzvara ar 3:0 tika izcīnīta pēcspēles sitienu sērijā. 

“Saeimas komanda tradicionāli katru gadu draudzības spēlē tiekas ar NBS komandu, bet šogad interesi uzspēlēt ar parlamenta deputātiem izrādīja arī paplašinātās klātbūtnes kaujas grupas Latvijā karavīri,” pirms turnīra pauda deputātu komandas kapteinis Ainars Latkovskis. 

Saeimas futbola komandu pārstāvēja deputāti Uldis Augulis, Raimonds Bergmanis, Aivars Geidāns, Juris Jurašs, Ainars Latkovskis, Ēriks Pucens, Viktors Valainis, kā arī parlamenta darbinieki.


Fotogrāfijas no spēles: https://www.flickr.com/photos/saeima/albums/72157715906298193/with/50323745448/
Izmantošanas noteikumi: saeima.lv/lv/autortiesibas

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt