Par mediju iespējām sekot Saeimas darbam

(16.06.2020.)

Ņemot vērā aktuālo situāciju ar Covid-19 izplatību un valstī noteiktos ierobežojumus, lūdzam ar izpratni izturēties pret faktu, ka plašsaziņas līdzekļu pārstāvji Saeimas darbam var sekot vienīgi attālināti. Saeimas sēžu tiešraides tiek nodrošinātas Saeimas mājaslapā, tāpat ir iespēja attālināti sekot atklātajām komisiju sēdēm vai iepazīties ar šo sēžu audioierakstiem. Šis ir nepieciešams piesardzības solis, lai pēc iespējas mazinātu Covid-19 izplatīšanās risku.

Saeimas telpās var uzturēties tikai Saeimas deputāti un darbinieki, kuriem nepieciešams veikt darbu klātienē. Mediju pārstāvji ir aicināti nepieciešamības gadījumā ar deputātiem sazināties, izmantojot informācijas tehnoloģiju sniegtās iespējas.

Mediju pārstāvji nepieciešamības gadījumā intervijām var izmantot Saeimas Apmeklētāju un informācijas centra telpas Jēkaba ielā 16 (ieeja no Trokšņu ielas). Telpa pieejama darbdienās no pulksten 9.00 līdz 16.30. Ņemot vērā fiziskās distancēšanās un epidemioloģiskās drošības prasības, telpā vienlaikus drīkst uzturēties ne vairāk kā trīs personas.

Telpas iepriekš jāpiesaka Saeimas Sabiedrisko attiecību birojā, rakstot uz e-pastu prese@saeima.lv vai zvanot 67087281.

Ceturtdien, 18.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 18.aprīļa kārtējā sēde
12:30  Fotogrāfiju izstādes “Latgalietis XXI gadsimtā” atklāšana
17:00  2024.gada 18.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem - atcelta