Parlaments Ziemassvētku labdarības akcijā sarūpē dāvanas Bērnu slimnīcas mazajiem pacientiem

(13.12.2019.)

Ziemassvētku gaidīšanas laikā Saeimas deputāti un darbinieki tradicionāli sarūpē dāvanas bērniem, kuri ārstējas Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā. Labdarības akcijas mērķis – darīt gaišāku mazo pacientu veseļošanos un vairot viņos pozitīvas emocijas. Parlaments labdarības akciju rīko sadarbībā ar Bērnu slimnīcas fondu.

Slimnīcas Saulaino dienu bibliotēku papildināsim ar jaunām grāmatām, savukārt rotaļu istabas – ar spēlēm un rotaļlietām. Bērniem, kuri nevar spēlēties rotaļu istabās, jo spiesti atrasties gultā, sarūpēsim materiālus radošām nodarbēm.

Parlamenta labdarības akciju noslēgs tradicionālā Ziemassvētku radošā darbnīca pie Saeimas nama 19.decembrī. Tajā Saeimas Prezidija locekļi, deputāti, darbinieki, kā arī ikviens interesents kopā ar šefpavāru Raimondu Zommeru varēs apgleznot piparkūkas un veidot svētku apsveikumus mazajiem pacientiem.

Parlamenta sarūpētās dāvanas, darbnīcā apgleznotās piparkūkas un apsveikumi kopā ar gaišām domām un drīzas atveseļošanās vēlējumiem ceļos uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu.  

Ziemassvētku radošā darbnīca pie Saeimas nama norisināsies ceturtdien, 19.decembrī, no pulksten 10.00 līdz 11.30.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā