Saeimā šonedēļ viesosies Baltkrievijas parlamenta Nacionālās drošības komisijas vadība

(16.05.2016.)

No 16. līdz 19.maijam vizītē Latvijā uzturēsies Baltkrievijas Republikas Nacionālās sapulces Pārstāvju palātas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Valērijs Gaidukevičs (Valery Haidukevich) un viņa vietnieks Viktors Rusaks (Viktar Rusak). Baltkrievijas parlamentāriešus uz tikšanos Latvijas parlamentā aicinājusi Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija, lai pārrunātu Latvijai aktuālos akcīzes preču kontrabandas un nelegālās imigrācijas jautājumus.

Baltkrievijas parlamenta deputātiem otrdien, 17.maijā, paredzēta tikšanās ar Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci, kā arī Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētāju Ainaru Latkovski un deputātiem.

Baltkrievijas parlamenta Nacionālās drošības komisijas vadībai 17.maijā paredzēta tikšanās arī ar deputātu grupas sadarbībai ar Baltkrievijas parlamentu vadītāju Artūru Rubiku un grupas deputātiem, kā arī ar Galvenās muitas pārvaldes amatpersonām. Parlamentāriešiem šajā dienā plānota arī ekskursija Saeimas namā.

Savukārt trešdien, 18.maijā, V.Gaidukevičs un V.Rusaks tiksies ar iekšlietu ministru Rihardu Kozlovski, Valsts robežsardzes priekšnieku Normundu Garbaru, kā arī Aizsardzības ministrijas amatpersonām.

 

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā