Tautsaimniecības komisija iztaujās atbildīgās amatpersonas par plānoto elektroenerģijas tirgus atvēršanu mājsaimniecībām un izmaiņām ostu regulējumā

(14.10.2013.)

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas deputāti otrdien, 15.oktobrī, iztaujās Ekonomikas ministrijas amatpersonas par plānotajiem grozījumiem Elektroenerģijas tirgus likumā un grozījumiem „Likumā par ostām”, kas iekļauti nākamā gada valsts budžeta projektā.

Rītdienas komisijas sēdē deputāti vēlas noskaidrot, cik nākamgad patērētāji maksās par elektroenerģiju, ņemot vērā, ka plānota tālāka elektroenerģijas tirgus atvēršana, informē komisijas priekšsēdētājs Jānis Ozoliņš. Komisijas priekšsēdētājs norāda, ka rītdienas sēdē tiks runāts arī par plānoto ostu maksas ieviešanu.

Sēdē aicināti piedalīties ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts un nozares pārstāvji.

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas sēde notiks otrdien, 15.oktobrī, plkst.10.00 Jēkaba ielā 10/12, 409.telpā.



Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt