Aizsardzības komisija iztaujās atbildīgās amatpersonas par Iekšlietu ministrijas plānoto rāciju iepirkumu

(11.10.2013.)

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas deputāti pirmdien, 14.oktobrī, ārkārtas sēdē iztaujās atbildīgās amatpersonas par Iekšlietu ministrijas plānoto radiosakaru ierīču iepirkumu 11 miljonu latu apmērā.

Ņemot vērā izskanējušo informāciju, ka atbildīgā ministrija plāno iegādāties rācijas bez konkursa, deputāti vēlas noskaidrot ar šo iepirkumu saistītus jautājumus, informē komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis.

Rācijas savā ikdienas darbā izmanto ne tikai drošības iestādes, bet arī armija un ātrā palīdzība, tāpēc komisijas deputāti uz sēdi aicinājuši Iekšlietu ministrijas, Veselības ministrijas, Satiksmes ministrijas, Aizsardzības ministrijas un nevalstisko organizāciju pārstāvjus.

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas sēde notiks pirmdien, 14.oktobrī, plkst.10.00 Jēkaba ielā 16, 408.telpā.





Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt