Hokeja laukumā tiksies Saeimas un Valsts policijas komandas

(05.12.2019.)

Sestdien, 7.decembrī, tradicionālajā draudzības spēlē hokejā spēkiem mērosies Saeimas un Valsts policijas hokeja komandas. Mačs tiek organizēts par godu Policijas darbinieku dienai, ko Latvijā atzīmē šodien - 5.decembrī. Šī būs piektā reize, kad parlamentārieši krustos nūjas ar policistiem.

Saeimas komandas sastāvā pieteikti deputāti Aivars Geidāns, Rihards Kozlovskis, Romāns Naudiņš, Artūrs Toms Plešs, Ēriks Pucens, Juta Strīķe, Jānis Vitenbergs, kā arī bijušie Saeimas deputāti Gaidis Bērziņš, Andris Morozovs un Imants Parādnieks. Spēlētāju rindās būs arī Saeimas darbinieki un deputātu ģimenes locekļi.

Savukārt Valsts policijas komandu stiprinās Rīgas reģiona pārvaldes vadošais personāls, inspektori un Valsts policijas koledžas kadeti, kā arī ģimenes locekļi.

Ar uzrunām hokeja spēli atklās un uzmundrinošus vārdus teiks Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas deputāts Uldis Budriķis un iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens, kā arī Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Draudzības spēlei būs trīs periodi - katrs 15 minūtes. Pēc spēles neatkarīgi no rezultāta komandas izpildīs katra piecus pēcspēles metienus. Spēlētāji savas prasmes un meistarību demonstrēs arī veiklības un ātruma stafetēs.

Pēc mača apbalvos komandas, kā arī spēles labāko uzbrucēju, aizsargu un vārtsargu, tāpat vērtīgāko, rezultatīvāko un atraktīvāko spēlētāju.

Saeimas un Valsts policijas draudzības spēle notiks sestdien, 7.decembrī, “MOGO” hokeja hallē Brīvības gatvē 335 pulksten 17.00. Apmeklēt draudzības spēli hokejā aicināts ikviens interesents. Ieeja bez maksas.

 

Mediju ievērībai:
Pasākuma laikā foto un video iespēja.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt