Saeimā viesosies Azerbaidžānas parlamenta deputāti

(05.11.2012.)

Latvijā no 4. līdz 7.novembrim vizītē uzturēsies Azerbaidžānas parlamenta Azerbaidžānas-Latvijas parlamentu sadarbības grupas delegācija grupas vadītāja Rovšana Rzajeva (Rovshan Rzayev) vadībā.

Viesojoties Saeimā, Azerbaidžānas parlamenta deputāti tiksies ar Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāju Jāni Reiru un komisijas deputātiem, kā arī Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Ojāru Ēriku Kalniņu un komisijas deputātiem. Azerbaidžānas parlamentāriešiem paredzētas tikšanās ar Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Azerbaidžānas parlamentu vadītāju J.Reiru un grupas deputātiem. Tāpat Azerbaidžānas parlamenta deputātiem plānots tikties ar visu Saeimas frakciju vadītājiem un frakciju deputātiem.

Vizītes ietvaros Azerbaidžānas parlamentāriešiem paredzētas tikšanās arī ar Ārlietu ministrijas valsts sekretāru Andri Teikmani un Ārlietu ministrijas politisko direktoru Andreju Pildegoviču, kā arī Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieci Zaigu Liepiņu.

Savukārt vizītes noslēgumā Azerbaidžānas delegācijai paredzēts Azerbaidžānas vēstniecības un A/S „Dzintars” apmeklējums.

Azerbaidžānas parlamenta Azerbaidžānas–Latvijas parlamentu sadarbības grupas vadītāju vizītē pavadīs grupas deputāti Aidins Abasovs (Aydin Abbasov), Sagadata Velijeva (Sagadat Veliyeva) un Fuads Muradovs (Fuad Muradov).


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā