Saeimas komanda futbola spēlē tiksies ar Bauskas jauniešiem

(25.04.2023.)

Trešdien, 26.aprīlī, Saeimas futbola komanda dosies uz Bausku, kur draudzības spēlē tiksies ar jaunatnes organizācijas “Laiks jauniešiem” komandu, kuras sastāvā būs jaunieši vecumā no 15 līdz 25 gadiem. 

Plānots, ka parlamentu futbola laukumā pārstāvēs deputāti Dāvis Mārtiņš Daugavietis, Atis Deksnis, Mārtiņš Felss, Rihards Kols, Kristaps Krištopans, Atis Labucis, Lauris Lizbovskis, Viktors Valainis un satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs.   

Draudzības spēle trešdien notiks Bauskas Valsts ģimnāzijas sporta laukumā, Uzvaras ielā 10, un tā sāksies pulksten 19.00. 

Bauskas jaunieši spēli ar Saeimas komandu aizvadīs par godu šogad iegūtajam titulam “Bauskas novads – Latvijas jauniešu galvaspilsēta 2023”. Pirms spēles pulksten 17.00 jaunieši aicinājuši deputātus uz diskusiju “Jaunietis – mūsu tagadne, nevis nākotne!”, lai kopīgi pārrunātu jauniešiem aktuālus jautājumus. 

Saeimas komanda futbola laukumā iepriekš tikusies ar Apvienotās Karalistes valdības ierēdņu komandu, sieviešu 1.līgas futbola kluba “Sigulda” komandu, Nacionālo bruņoto spēku un NATO paplašinātās klātbūtnes kaujas grupas Latvijā karavīru komandām, ASV vēstniecības Latvijā un citām futbola komandām.

 

Saeimas Preses dienests

Sestdien, 20.aprīlī