Saeimas priekšsēdētājs Jēkabpilī tiksies ar novada domes vadību un apskatīs plūdos cietušās teritorijas

(30.03.2023.)

Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns piektdien, 31.martā, dosies uz Jēkabpili, kur tiksies ar novada domes vadību, lai pārrunātu pašvaldības aktualitātes un iepazītos ar situāciju plūdos cietušajās teritorijās. 

Tikšanās ar Jēkabpils novada domes vadību plānota pulksten 10.00 pašvaldības domē - Brīvības ielā 120 -, kur pulksten 10.40 plānots arī sniegt intervijas žurnālistiem. 

Pēc tam Saeimas priekšsēdētājs kopā ar Jēkabpils domes vadību dosies apsekot plūdos cietušo Sakas salu un Daugavas aizsargdambi, kā arī apskatīs plūdu nodarītos postījumus daudznozaru uzņēmuma “Ošukalns” teritorijā. 

Vizītes laikā E.Smiltēnam paredzēts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Jēkabpils brigādes un Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa apmeklējums, kā arī tikšanās ar Jēkabpils policijas vadību.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt