Saeimas Uzņēmējdarbības attīstības apakškomisiju vadīs Artūrs Butāns, Vides, klimata un enerģētikas apakškomisiju – Andris Kulbergs

(11.01.2023.)

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Uzņēmējdarbības attīstības apakškomisiju vadīs Artūrs Butāns, trešdien, 11.janvārī, apakškomisijas pirmajā sēdē lēma deputāti. Apakškomisijas sekretāres amatā ievēlēta Aiva Vīksna.

Uzņēmējdarbības attīstības apakškomisijā strādās arī deputāti Kaspars Briškens, Mārtiņš Felss, Jānis Grasbergs, Andris Kulbergs, Linda Matisone, Kaspars Melnis, Viktorija Pleškāne, Ainārs Šlesers un Atis Švinka.

Savukārt Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Vides, klimata un enerģētikas apakškomisijas priekšsēdētājs būs Andris Kulbergs, bet par apakškomisijas sekretāri deputāti ievēlēja Janu Simanovsku.

Apakškomisijā strādās arī deputāti Skaidrīte Ābrama, Andrejs Ceļapīters, Edmunds Cepurītis, Mārtiņš Felss, Jānis Grasbergs, Atis Labucis, Ingmārs Līdaka, Kaspars Melnis, Jānis Patmalnieks, Viktorija Pleškāne, Harijs Rokpelnis, Andris Sprūds, Ainārs Šlesers un Edgars Tavars.

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija var ievēlēt no saviem locekļiem ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 25.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 25.aprīļa kārtējā sēde
10:30  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde
17:00  2024.gada 25.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem