Saeimas komanda dāvā uzvaru Latvijas Hokeja federācijas un bijušo Latvijas izlases spēlētāju komandai

(29.04.2023.)
VideoGalerija

Sestdien, 29.aprīlī, Saeimas hokeja komanda draudzības spēlē ar rezultātu 6:14 piekāpās Latvijas Hokeja federācijas un bijušo Latvijas izlases spēlētāju komandai, uzvaru novēlot kā ceļamaizi Latvijas izlasei gaidāmajā pasaules čempionātā hokejā.

Draudzības spēli atklāja Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns un Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis.

Spēles vērtīgākais spēlētājs – Lauris Dārziņš (Latvijas Hokeja federācija), labākais vārtsargs – Uldis Čalpa (Saeima), labākais aizsargs – Hārdijs Parādnieks (Saeima), labākais uzbrucējs – Patriks Matīss Švinka (Saeima), rezultatīvākais spēlētājs – Artis Ābols (Latvijas Hokeja federācija), savukārt atraktīvākais spēlētājs – Ralfs Bukarts (Latvijas Hokeja federācija).

Saeimas komandas rindās laukumā devās deputāti Kaspars Briškens, Atis Deksnis, Jānis Grasbergs, Arnolds Jātnieks un Lauris Lizbovskis, kā arī bijušie Saeimas deputāti Gaidis Bērziņš un komandas kapteinis Imants Parādnieks. Komandas cīņas sparu stiprināja Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Dāvis Mārtiņš Daugavietis. Spēlētāju rindās bija arī Saeimas darbinieki, kā arī deputātu un darbinieku ģimenes locekļi.

Savukārt Latvijas Hokeja federācijas un bijušo izlases spēlētāju komandu pārstāvēja komandas kapteinis Lauris Dārziņš, Artis Ābols, Agris Saviels, Jānis Straupe, Rūdolfs Kalvītis, Ēriks Miļuns, Roberts Pļāvējs, Ralfs Bukarts, Toms Broks un vēl citi federācijas pārstāvji.

Saeimas hokeja komanda izveidota 10.Saeimā un kopš 2011.gada aizvadījusi daudzus draudzības mačus, mērojoties spēkiem ar Valsts policijas, Valmieras pilsētas pašvaldības domes, mūziķu un Zemnieku saeimas komandām.

Foto: https://www.flickr.com/photos/saeima/albums/72177720307892463
Izmantošanas noteikumi: http://saeima.lv/lv/autortiesibas

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 25.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 25.aprīļa kārtējā sēde
10:30  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde
12:33  Publisko izdevumu un revīzijas komisijas sēde
17:00  2024.gada 25.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem