Saeimas namā godinās pilsoniskās sabiedrības un organizāciju pārstāvjus pateicībā par Ukrainas tautai sniegto atbalstu

(16.02.2023.)

Pirmdien, 20.februārī, Saeimas namā norisināsies svinīgs apbalvošanas pasākums pilsoniskās sabiedrības un organizāciju pārstāvjiem pateicībā par Ukrainas tautai sniegto atbalstu.

Klātesošos uzrunās Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns un Ukrainas parlamenta (Verkhovna Rada) priekšsēdētāja vietniece Olena Kondratjuka (Olena Kondratiuk).

Ar atzinības rakstiem pateicībā par Ukrainas tautai sniegto atbalstu apbalvos Ukrainas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Oleksandru Miščenko (Olexandr Mischenko), kā arī pilsoniskās sabiedrības un organizāciju pārstāvjus.

Atzinības rakstus pasniegs “Ziedot.lv” vadītājai Rūtai Dimantai un “Ziedot.lv” komandai - Ilzei Ošānei, Inesei Dangai, Madarai Mežvietei un Baibai Dronei. Tāpat apbalvos biedrības “Agendum” pārstāvjus - Reini Pozņaku, Juri Pūci un Lauru Pliču-Stankeviču. Atzinības rakstu saņems arī Andrejs Osokins, kurš kopā ar domubiedriem īstenojis projektu “Siltas maltītes ukraiņu karavīriem” , kā arī organizācijas “TEV”, “Mūsu ligzda”, Latvijā dzīvojošo ukraiņu biedrību konfederācija “VICHE”, “SUSTENTO”, Latvijas Mednieku savienība, Latvijas Ūdensapgādes un kanalizācijas uzņēmumu asociācija, kā arī iniciatīva “STOPIFY”.

Apbalvošanas pasākums pirmdien, 20.februārī, notiks Saeimas nama Balsošanas zālē, Jēkaba ielā 11, un sāksies pulksten 11.30.

Mediju ievērībai:
Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem pasākuma atspoguļošanai nepieciešams pieteikties līdz 17.februāra pulksten 14.00, rakstot e-pastu uz prese@saeima.lv vai zvanot 67087244. Pieteikumā lūdzam norādīt vārdu, uzvārdu, personas kodu, pārstāvēto mediju un amatu.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 25.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 25.aprīļa kārtējā sēde
10:30  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde
12:33  Publisko izdevumu un revīzijas komisijas sēde
17:00  2024.gada 25.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem - atcelta