Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa paraksta Labas gribas manifestu

(16.02.2012.)

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa piektdien, 17. februārī, Rīgas pilī ar savu parakstu apliecināja atbalstu Labas gribas manifestā paustajām vērtībām un nostājai.

Saeimas priekšsēdētāja iepriekš norādīja: „Manifestu parakstīšu, jo piekrītu, ka Latvijas nākotne ir mūsu pašu rokās un mūsu valsts var attīstīties tikai savstarpējas cieņas, sapratnes un miera apstākļos. Pievienojoties manifestu parakstījušo cilvēku lokam, vēlos akcentēt, ka šīs vērtības īpaši svarīgi ir apzināties pirms gaidāmā referenduma par mūsu valsts pamatiem – latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu.” 

„Vienmēr esmu uzsvērusi, ka Latvija – tie esam mēs katrs. Sava valsts - tas ir ikkatra individuāls un visas tautas kopīgs nopelns, un tikai kopīgiem spēkiem spēsim mūsu Latviju veidot par plaukstošu vietu, kur katrs jūtas piederīgs, pārliecināts un gaidīts,” atzina S. Āboltiņa.

 

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt