Saeimā viesosies Ziemassvētku radošās darbnīcas brīvprātīgie

(12.01.2012.)

Piektdien, 13.janvārī, Saeimā viesosies bērni un jaunieši, kas palīdzējuši Jēkaba ielas Ziemassvētku radošās darbnīcas norisē.

Ar radošās darbnīcas brīvprātīgajiem tiksies Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa un pasniegs pateicības rakstus par viņu brīvprātīgo atbalstu un cilvēkmīlestību, rīkojot radošo darbnīcu un ikdienā nesavtīgi palīdzot līdzcilvēkiem, kuriem atbalsts nepieciešams visvairāk.

„Tieši ar šādu redzējumu par kopīgi veicamu darbu, ar rūpēm par līdzcilvēkiem un nesavtīgu vēlmi darīt labus darbus sabiedrības labā mēs spēsim veidot Latviju par valsti, ar kuru lepoties un kurā katrs tās iedzīvotājs jūtas gaidīts un vajadzīgs,” paužot gandarījumu par bērnu un jauniešu iesaisti Ziemassvētku radošajā darbnīcā, uzsver S.Āboltiņa.

Brīvprātīgie atbalstītāji dosies arī ekskursijā pa Saeimas namu, lai vairāk uzzinātu par parlamenta darbu un deputātu ikdienu, kā arī apskatītu parlamenta vēsturiski krāšņo interjeru.

2011.gada nogalē Jēkaba ielā pie Saeimas nama rīkotajā Ziemassvētku radošajā darbnīcā ikviens bija aicināts piedalīties brīnuma radīšanā. Ziemassvētku melodijām skanot, pašu rokām tika gatavotas mīļas dāvaniņas Latvijas bērniem.

Sadarbībā ar Latvijas Samariešu apvienību Ziemassvētku darbnīcā kopīgi veidotie svētku pārsteigumi - glazētās piparkūkas, kārumu paciņas un izrotātās rūķu cepures - līdz ar daudzām citām Saeimas deputātu un darbinieku sarūpētajām dāvanām tika nogādātas ģimenēm, kas saņem atbalstu projekta „Paēdušai Latvijai” ietvaros.

Ziemassvētku radošā darbnīca pie Saeimas nama notika jau otro gadu. 2010.gada Ziemassvētkos darbnīcā deputāti glazēja piparkūkas un gatavoja filca mantiņas. Kopā ar saziedotajām praktiskajām lietām darbnīcā darinātās svētku dāvaniņas tika nogādātas mazturīgām ģimenēm.

Saeimā viesosies vairāk nekā 40 Ziemassvētku radošās darbnīcas brīvprātīgo – pirmsskolas vecuma bērni, jaunieši un Latvijas Samariešu apvienību pārstāvji. Tikšanās notiks piektdien, 13.decembrī, Saeimas priekšsēdētājas kabinetā plkst.15.00.

Mediju ievērībai:
Foto un video iespēja tikšanās laikā.
Mediju pārstāvju ierašanās līdz plkst.14.55 Dāvanu zālē, Jēkaba ielā 11 (3.stāvā).

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā